Johnny Heitinga: ‘Een prachtig en eervol afscheid’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 februari 2016 16:19 – Bron: FOX Sports

Johnny Heitinga Een Prachtig En Eervol Afscheid

John Heitinga nam voorafgaand aan Ajax – Feyenoord afscheid van de supporters. Een indrukwekkend afscheid, zo vond de voormalig profvoetballer. “Vandaag was een unieke dag voor mij en mijn gezin. Een prachtig en eervol afscheid heb ik gekregen. Dit zijn mooie momenten. We hebben een hechte groep, ik voel me ook nog voetballer en blijf nog wel door trainen. Ik heb de jongens ook verteld dat het allermooiste afscheid zou zijn als we op het eind van de rit met de kampioensschaal staan.”

Heitinga praat in gesprek met FOX Sports nog over zijn keuze om te stoppen. “Het is een hele moeilijke beslissing. Ik heb er lang over na moeten en kunnen denken. Het woord ‘stoppen’ is definitief, dat doe je maar één keer. Voor mij was dit de beste beslissing.” Heitinga wil wel in de voetbalwereld actief blijven. “Ik heb altijd gezegd dat ik graag trainer wil worden. Ik ga eerst kijken of het bij me past. De cursus wil ik gaan volgen, dat start in het nieuwe seizoen. Maar het gaat stapje voor stapje.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.