Dennis Johnsen

Johnsen op weg naar PEC Zwolle

Dennis Johnsen is dichtbij een tijdelijke overgang naar PEC Zwolle. De ploeg van John Stegeman wil de Noorse vleugelaanvaller graag huren van Ajax, waarbij ook een optie tot koop in het contract zou worden opgenomen. Zwolle zou al akkoord zijn met Ajax en is nu bezig om de laatste plooien glad te strijken met Johnsen zelf, die nog overtuigd zou moeten worden om naar Zwolle te verkassen.

Ten Hag nam Johnsen wel mee op trainingskamp naar De Lutte. Daar speelde hij een helft mee tegen Quick ’20 en gaf twee assists. Tegen Aalborg kwam de buitenspeler echter helemaal niet in actie wat al een teken aan de wand was. Bij Ajax heeft hij naast de internationals ook concurrentie van onder meer Zakaria Labyad, Vaclav Cerny en Noa Lang. Johnsen werd het afgelopen half jaar ook al verhuurd aan sc Heerenveen en er lijkt ook nu dus geen plek te zijn voor de dribbelaar wiens contract bij Ajax nog doorloopt tot medio 2021.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.