Dennis Johnsen

Johnsen wil niet verhuurd worden: ‘Geen goed idee’

Dennis Johnsen wil dit seizoen een plek proberen te bemachtigen in de hoofdmacht van Ajax. De buitenspeler kwam vorig jaar over van sc Heerenveen en moest het vooral stellen met wedstrijden in Jong Ajax. Daarin had hij met 7 goals en 8 assists in 27 wedstrijden een belangrijk aandeel in het kampioenschap van de ploeg van Michael Reiziger.

Na het vertrek van Justin Kluivert en Amin Younes, en de blessure van Hassane Bandé, lijken er kansen te liggen voor Johnsen in het eerste elftal. Aan een verhuurperiode wil hij nog niet beginnen. “Als ik mag blijven meetrainen, moet ik mezelf daarna proberen in de basis te spelen. Het blijft allemaal lastig te zeggen, maar ik wil niet verhuurd worden. Dat lijkt me geen goed idee. Mijn focus ligt volledig op Ajax.”

Johnsen is ook tevreden met trainer Erik ten Hag, ondanks dat hij nog buiten de selectie werd gelaten voor het eerste trainingskamp in Duitsland wegens een onderling akkefietje. “Hij is een goede man. Ten Hag is wel erg direct en streng bovendien, maar ik denk dat dit juist wel goed is. De trainer is tactisch erg sterk en ik denk dat we er samen een mooi seizoen van gaan maken.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.