Geschreven door Richard Suavimani – Uitgave: 19 november 2010 14:18 – Bron: Voetbalzone.nl

Voor Ajax wordt het deze week spannend. De ploeg van Martin Jol is niet goed in vorm, maar krijgt zaterdag koploper PSV op bezoek en treft dinsdagavond in de Champions League Real Madrid. Beide wedstrijden moeten gewonnen worden, weet ook Jol: “Misschien is dit wel de meest cruciale week van het seizoen.”

Ondanks de nederlagen tegen ADO Den Haag en AZ heeft Jol goede hoop op een goede afloop. “Vorig jaar hadden we ook zo’n periode dat we móesten winnen”, zei hij op de website van Ajax. “Dat lukte toen. En we willen het liefste inlopen natuurlijk. De druk is uitdagend. Het gaat er nu om de randzaken van de hoofdzaken te scheiden en die hoofdzaken te verbeteren. Het gaat erom dat we winnen.”

De harde kern van Ajax stak de ploeg van Jol een hart onder de riem, door zich met vuurwerk te melden bij het trainingsveld. “Dat is altijd leuk. Zo werk je toch weer aan de onderlinge band en dat is mooi als je dat weet te creëren”, zei Jol, die over tegenstander PSV zei: “Ze hebben het ook dit seizoen weer goed voor elkaar. PSV is een sterk team, uitgebalanceerd en met overal een dubbele bezetting.”  

Reageren op dit bericht