Reacties over Rommedahl zijn onzin, die koos uiteindelijk zelf voor een andere uitdaging. Jol heeft met Zeegelaar, Özbilliz (2x jeugdspeler van het jaar) en Jozefzoon buitenspelers tot zijn beschikking staan, maar wenst die niet of nauwelijks te gebruiken. Bovendien heeft hij afgelopen zomer alle ruimte gehad om op zoek te gaan naar buitenspelers, maar komt hij op de proppen met Ooijer (blokkeert ontwikkeling Alderweireld), Tainio (speelt nauwelijks, blokkeert ontwikkeling Bonevacia), Mido (speelt nauwelijks, blokkeert ontwikkeling van alle spitsen op het 2e plan) en El Hamdaoui (past niet in het systeem dat Jol wil spelen).

Dan kan hij roepen dat hij het met een zak van 10 miljoen wel oplost, maar ik zou hem die zak niet durven geven als ik naar bovenstaande kijk. Jol moet eens minder de schuld op alles en iedereen afschuiven en eens wat kritischer naar zijn eigen handelen kijken. Hij is verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie en geeft hiermee feitelijk dus zijn eigen falen aan.

En kom nou, je verschuilen achter geld is wel heel zwak. Twente was in 2001 zo goed als failliet, kijk waar ze nu staan.

Reageren op dit bericht