Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 17 juli 2010 13:06 – Bron: Voetbal Primeur

Na het vertrek van Kennedy Bakircioglü en Dennis Rommedahl heeft Ajax geen rechtsbuiten meer. Toch ligt volgens trainer Martin Jol de eerste prioriteit op het aantrekken van een spits op Marko Pantelic op te volgen. “Pantelic is weg, voor hem moet een vervanger komen”, zegt trainer Martin Jol in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat heeft de eerste prioriteit. We kunnen de competitie niet beginnen met een voorhoede van jongens uit de A’tjes.”

Momenteel beschikt Ajax over de volgende aanvallers: Darko Bodul, Miralem Sulejmani (momenteel licht geblesseerd), Hyun Jun Suk, Luis Suárez (van wie het nog altijd niet zeker is of hij blijft) en Marvin Zeegelaar. Ook Nicolás Lodeiro (is aantal maanden uit de roulatie) en Jeffrey Sarpong zouden eventueel in de voorhoede uit de voeten kunnen.  

dat weet je maar nooit.
is zo vaak geweest, dat ze zeggen dat ze iets willen en dan dagen erna zijn ze weg. (en hij is nu nog in dienst van ajax, dus wil hij ajax helpen een spits te zoeken)

bv: wat met sneijder gebeurde, eerst zeggen: ik wil nog 1 jaar met ajax kampioen worden, en 2 dagen erna is hij al vertrokken naar real madrid.

dus het wil niet altijd wat zeggen.

Reageren op dit bericht