quote: Niels
[…]
Sarpong heeft in de minuten die hij in het verleden heeft gespeeld laten zien niet in het 1e thuis te horen. Leuke speler maar niet één waarmee je prijzen kunt pakken!

Donald krijgt de laatste tijd al regelmatig wat speelminuten. Dat vind ik overigens een matige speler maar daar kunnen de meningen natuurlijk over verschillen…

Sulejmani hoort inderdaad al lang te spelen. Jammer dat Jol dat niet ziet.

Siem de Jong is een erg leuke voetballer die vooral in creatief en aanvallend opzicht echt wel iets kan toevoegen aan Ajax.

Jol heeft de keuze tussen Pantelic en Dario al lang gemaakt. Jammer voor Dario maar hij kan denk ik beter gaan kijken naar een andere club. Ik had het wel zien zitten met hem maarja.. De trainer vond het anders!

Sarpong is een leuke speler voor Heerenveen of NAC voor op 10.

Donald moet je omvormen tot centrale verdediger. Heeft niet de creativiteit en zijn manier van logge bewegen past niet bij een 10. Ik zie Donald niet als een controlerende middenvelder op 6 of 8. Hij moet centraal spelen.

Sulejmani presteert wel in Jong Ajax maar laat vervolgens dan weer niets zien in het echte Ajax. Jammer. Maar misschien is het beter Emanuelson op 10 te zetten en Sulejmani op 11. De Zeeuw heeft het op dit moment even niet en moet maar een stapje terug doen, dus even weer controlerende middenvelder. En Aissati…Te lief voor de tegenstander. Volgende keer gewoon zo’n bal van 5 meter er in rammen ipv plaatsen.

De Jong heeft het net niet. Net te weinig snelheid in zijn spel om zelf acties te maken. Het is jammer dat Van der Vaart niet haalbaar is, juist hij zou op dit moment de perfecte schakel zijn. Omdat je dan met Suarez en Sulejmani veel variatie in de aanval kan brengen. Van der Vaart staat tegenwoordig ook verdedigend behoorlijk zijn mannetje.

Vorig jaar had ik nog het gevoel dat Cvitanich een spits was die er aan zat te komen. Vervolgens werd duidelijk dat Cvitanich alleen echt gevaarlijk is binnen de 16-meter maar voor de rest weinig toevoegt. Natuurlijk heeft hij zo wel eens een actie maar van een spits van Ajax mag en moet verwacht worden dat hij anderen ook beter laat spelen.

Reageren op dit bericht