Nigel de Jong

‘De Jong aan laatste dagen bij Galatasaray bezig’

Volgens diverse Turkse media is Galatasaray voornemens om het contract van Nigel de Jong per direct te gaan ontbinden. De 32-jarige middenvelder had nog een contract tot de zomer van 2018 bij Cim Bom, maar het lijkt er dus niet op dat de Amsterdammer tot die tijd in Istanbul zal blijven. Naast De Jong is er voor Ryan Donk ook geen toekomst meer in Turkije. De oud-speler van AZ lijkt op weg naar Spanje.

De Turkse topclub hoopte eigenlijk dat het de twee Nederlanders afgelopen zomer al had kunnen slijten, maar voor beiden werd de interesse niet omgezet in een verkoop. Doordat het duo wel sterk op de salariskosten drukt, willen de Turken nu op een andere manier ervan afkomen.

Of De Jong in aanmerking komt voor een terugkeer in Amsterdam valt te betwijfelen. Directeur spelerszaken Marc Overmars liet afgelopen transferperiode nog weten dat er geen concrete interesse is voor de middenvelder. Wellicht dat de transfervrije status Overmars heeft doen overhalen. Turks medium Fanatik laat echter doorschemeren dat hij op weg is naar de MLS, waar hij al eerder uitkwam voor Los Angeles Galaxy.

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Christiaan Stevens

Christiaan Stevens