Jong Ajax begint goed aan nieuwe jaar

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 januari 2016 23:35 – Bron: Ajaxinside.nl

1452777807

Jong Ajax heeft vrijdagavond haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar afgesloten met een overwinning. Op Sportpark de Toekomst was de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam met 3-1 te sterk voor Achilles’29. Danny Bakker opende voor rust de score voor de Amsterdammers en dat bleek de enige goal van de eerste helft.

In het tweede bedrijf werd de eindstand in vijf minuten bepaald. In de 51e minuut maakte Thijs Hendriks gelijk en gaf Achilles geloof op een goed resultaat. Ajax maakte echter binnen een paar minuten tijd een einde aan de illusies van de bezoekers dankzij doelpunten van Ashraf El Mahdioui en Sam Hendriks. Frenkie de Jong maakte zijn debuut en speelde de hele wedstrijd mee.

Opstelling Jong Ajax:

Onana; Clement (76′ Sanniez), Van Bruggen, Warmerdam, Owusu; El Mahdioui, F. de Jong, Bakker; Muric, Hendriks en Acolatse.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.