Jong Ajax geeft voorsprong uit handen tegen MVV

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 februari 2017 23:03 – Bron: Ajax.nl

1469432177

Jong Ajax is er dinsdagavond niet in geslaagd om voor eigen publiek te winnen van MVV. De ploeg van Marcel Keizer speelde met 1-1 gelijk tegen de Limburgers. Omdat koploper VVV eerder wel wist te winnen, staat Jong Ajax nu op zes punten achterstand, maar nog wel op de tweede plek. Noussair Mazraoui opende tegen MVV vlak voor rust de scoren, maar na een dik uur spelen bepaalde Alessandro Ciranni de eindstand op 1-1.

“We hebben goed gespeeld tegen een van de betere ploegen uit de Jupiler League“, zegt Keizer over de eerste helft. “Het was een goede helft, al kan het altijd wat beter; op de vleugels hadden we misschien wat moeite. Al hebben we geen kansen weggegeven en er zelf drie gecreëerd, daar ben ik tevreden over.” De oefenmeester zag dat de tegengoal mentaal hard aankwam. “Daarna hebben we eigenlijk ook geen kansen meer gehad. Op basis van de eerste helft hadden we ruimer voor moeten staan, maar het resultaat gaat altijd over 90 minuten.”

Opstelling Jong Ajax:

Alblas; Zeefuik (53. Savastano), De Ligt, Bergsma, Dankerlui; Eiting, Nouri (46. Van de Beek), De Jong; Cerny, Cassierra en Mazraoui  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.