Dennis Johnsen

Jong Ajax grijpt koppositie na nieuwe zege op NEC

Jong Ajax heeft maandagavond de koppositie in de Jupiler League heroverd. De ploeg van Michael Reiziger moest de eerder gewonnen wedstrijd tegen NEC overspelen wegens het opstellen van een geschorste speler. De eerste wedstrijd won Jong Ajax met 2-0 en nu ook nu waren ze te sterk voor de Nijmegenaren door met 1-0 te winnen dankzij een goal van Dennis Johnsen.

Reiziger reageerde na afloop tevreden. “Ik heb genoten van een heerlijke voetbalavond, alles zat erin. Er werden felle duels uitgevochten. Beide ploegen wilden écht niet verliezen en het was in de tweede helft echt een typisch Engelse wedstrijd”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers. Jong Ajax staat nu aan kop met één punt voorsprong op de nummer 2 Fortuna Sittard en drie punten voorsprong op NEC. Er zijn nog twee duels te spelen tegen FC Volendam (uit) en MVV (thuis).

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.