Michael Reiziger

Jong Ajax houdt aansluiting dankzij krappe zege op Dordrecht

Jong Ajax heeft zich maandagavond hersteld van de nederlaag tegen Jong PSV. De ploeg van Michael Reiziger was dit keer met 2-3 te sterk voor FC Dordrecht dankzij doelpunten van Che Nunnely, Mateo Cassierra en Teun Bijleveld. Mutzers en Mahmudov maakten de goals voor Dordrecht. Door de overwinning houdt Jong Ajax aansluiting bij koploper Fortuna Sittard op één puntje achterstand.

Dordrecht begon voor eigen publiek nog goed aan de wedstrijd en kwam na een half uur spelen op voorsprong. Lang kon de thuisploeg daar echter niet van genieten, want binnen acht minuten boog Jong Ajax de achterstand om in een 1-2 voorsprong via Nunnely en Cassierra. Vlak na rust kwam Dordrecht weer op gelijke hoogte, maar Bijleveld bepaalde na ruim een uur spelen de eindstand op 2-3.

Opstelling Jong Ajax:
Lamprou; Orejuela, Doekhi, Bergsma, Lartey-Sanniez; Matusiwa, Bijleveld (64′ Sierhuis), Flemming; Nunnely, Cassierra en Johnsen (62′ Kühn)

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.