Jong Ajax koploper na zege op Fortuna

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 augustus 2016 23:06 – Bron: Ajax.nl

1441714904

Jong Ajax heeft maandagavond voor de derde keer op rij een overwinning geboekt in de Jupiler League. Fortuna Sittard werd op De Toekomst met 2-1 verslagen. Abdelhak Nouri opende in de eerste helft de score en na rust verdubbelde Pelle Clement de voorsprong. Luc Mares bracht een kwartier voor tijd de spanning nog even terug, maar Ajax hield stand en pakt daarmee de koppositie in de competitie.

Marcel Keizer blikte na afloop met gemengde gevoelens terug. “We speelden leuk in de opbouw en aanval, maar hadden eerder af moeten drukken. Soms wachtten we te lang met de laatste pass, maar we hadden gewoon met 2 of 3-0 voor moeten staan. Fortuna Sittard kwam feller uit de rust, daar is ongetwijfeld wat gezegd in de kleedkamer. Door een standaardsituatie werd het 2-1, maar we hadden toen al lang verder voor moeten staan.”

Opstelling Jong Ajax:
Alblas; Zeefuik (87′ Mazraoui), De Ligt, Lartey-Sanniez, Dankerlui (70′ Savastano); De Jong, Eiting, Nouri; Cerny, Clement en Dekker (69′ El Idrissi)  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.