Jong Ajax niet langs Volendam

1441714904

Jong Ajax is er niet in geslaagd om FC Volendam te verslaan. In het vissersdorp werd met 1-1 gelijk gespeeld. Abdelhak Nouri maakte de enige Amsterdamse treffer. “Het was een boeiende wedstrijd”, stelt Andries Ulderink na afloop. “Er zat veel energie in en we voetbalden, ondanks een aantal keren slordig balverlies, van achteruit best goed onder de druk uit.”

Over een week speelt Jong Ajax haar laatste duel van het seizoen. “Een interessante wedstrijd tegen FC Den Bosch. Ik zal blij zijn als we dezelfde energie en bereidheid tentoon spreiden als vanavond. Natuurlijk wil je de laatste wedstrijd winnen. Voor het seizoen hadden we als doelstelling rond de vijfde/zesde plaats te eindigen. Dat lukt net niet, omdat er een paar wedstrijden zijn geweest waarin we niet brachten wat had gekund. Dan wordt het geen zesde plek, het zij zo.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.