Jong Ajax wint bij rentree Tete

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 08 april 2016 23:20 – Bron: Ajaxinside.nl

1438787437

Jong Ajax heeft vrijdagavond gewonnen van FC Emmen. De Amsterdammers waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor de subtopper in de Jupiler League. Richairo Zivkovic opende vlak na rust de score, waarna Sam Hendriks na ruim een uur spelen de eindstand bepaalde. Naast de overwinning werd ook de rentree van Kenny Tete gevierd. Hij was maanden uit de roulatie met een blessure, maar speelde een uur mee en lijkt daarmee klaar om aan te sluiten bij het eerste elftal.

Trainer Andries Ulderink is blij met de overwinning, die ervoor zorgt dat zijn ploeg aansluiting houdt bij de top vijf. “Dit is een verdiende overwinning. In de slotfase tegen tien man doen we onszelf te kort. Maar met deze zege hebben we onze positie op de ranglijst verstevigd. De rentree van Tete verliep goed. Hij had geen angst in de duels en voetbalde goed mee.” Ook Tete zelf is blij dat hij weer op het veld staat. “Ik wil nooit meer geblesseerd zijn, want het is vervelend om anderen te zien voetballen en zelf aan de kant te staan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.