Dennis Johnsen

Jong Ajax wint, eerste goal voor Nunnely

Jong Ajax heeft maandagavond weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van Michael Reiziger, dat uitstekend aan de competitie was begonnen, verloor haar laatste vier wedstrijden. Nu was Jong Ajax echter met 3-0 te sterk voor FC Dordrecht. Dennis Johnsen, Dani de Wit en Ché Nunnely maakten de treffers. Voor Nunnely was het zijn eerste goal in het betaalde voetbal.

Michael Reiziger was blij en vooral opgelucht na de zege op Sportpark de Toekomst. “Lekker om weer eens te winnen. Het zag er redelijk uit. Het was niet sprankelend, maar we hadden wel de volledige controle”, analyseert hij na afloop voor de camera’s van Ajax TV. “We hadden helaas wel moeite om veel kansen te creëren. Na de 2-0 kregen we zoveel ruimte op het middenveld dat we het eerder uit hadden moeten spelen. Zonde dat we dat niet deden, maar we hebben een goede overwinning neergezet.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.