De Toekomst

Jong Ajax wint, Keizer is ontevreden

Jong Ajax heeft maandagavond na drie wedstrijden van puntenverlies eindelijk weer een overwinning geboekt. De ploeg van Marcel Keizer was met 2-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Ezra Walian opende na ruim een kwartier spelen de score. De aanvaller verdubbelde nog binnen het uur de voorsprong en bepaalde zo eigenhandig de eindstand op 2-0. Ajax behoudt zo de tweede plek in de Jupiler League.

Keizer reageerde, ondanks de overwinning, niet erg tevreden over het vertoonde spel. “Het liep wat stroef, en dan heb ik het over onzuivere passing of aannames. We spelen niet het gemakkelijkste voetbal, de mensen verwachten veel, maar dat wil niet zeggen dat we elke keer een gala-voorstelling kunnen afleveren. We hebben gewoon niet goed gespeeld”, aldus de hoofdtrainer die graag de tweede plek behoudt. “Als we die tweede plaats zo kunnen vasthouden, moeten we dat zeker niet nalaten.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.