Jong Oranje deelt punten met Jong Slowakije

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 november 2013 23:46 – Bron: Ajaxinside.nl

Jong Oranje is er niet in geslaagd om te winnen van Jong Slowakije. De ploeg van Albert Stuivenberg speelde donderdagavond met 2-2 gelijk in de strijd om EK-kwalificatie. De Ajacieden Mike van der Hoorn en Stefano Denswil begonnen als hart van de verdediging in de basis. Vlak voor tijd mocht ook Davy Klaassen nog een paar minuten invallen. Opvallend was de invalbeurt van Locadia die maar negen minuten op het veld stond en toen rood kreeg.

Slowakije nam voor rust de leiding in de wedstrijd dankzij een goal van Zrelak. 1-0 was ook de ruststand. In de tweede helft wist Jong Oranje de score om te buiten. Luc Castaignos maakte zeven minuten na rust de verdiende gelijkmaker en een kwartier later benutte Tony Vilhena een strafschop, 1-2. Nederland kon de voorsprong echter niet vasthouden. Malec bepaalde de eindstand op 2-2.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.