Jordi Cruijff baalt van uitstellen naamswijziging: “Dat voelt voor ons niet goed”

De Amsterdam Arena zou nog dit jaar officieel worden omgedoopt in de Johan Cruijff Arena. Dit is nog steeds niet gebeurd. Tot grote onvrede bij de familie Cruijff. Jordi Cruijff meldt vandaag in zijn column voor De Telegraaf dat het getreuzel hem een beetje de neus uitkomt.

“Als afwachtende partij weten we niet precies wat er speelt. De Arena, Ajax en de gemeente Amsterdam schijnen er zakelijk niet uit te komen, alleen weten we daar het fijne niet van”, schrijft Jordi Cruijff. De officiële naamswijziging stond gepland voor 25 oktober. Operationeel directeur Rutger Arisz liet eerder weten dat de verandering van de naam nog in 2017 zou gebeuren.

Ook dat lijkt niet haalbaar. Cruijff hoopte dat de door Eberhard van der Laan doorgedrukte intentieverklaring snel zouden worden afgrond, maar helaas. “Dat voelt voor ons niet goed. Wel is het mooi om te zien en te horen voor hoeveel mensen De Arena al als de Johan Cruijff Arena geldt. Een mooi gebaar, dat we enorm waarderen”, aldus de trainer van Maccabi Tel Aviv.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.