Als Lesly de Sa verhuurd wordt, Ebecilio verkocht wordt en ook Sulejmani verkocht wordt en Lukoki de vaste rechtsbuiten wordt, kan Jozefzoon netjes op de bank plaats nemen en spelen wanneer Lukoki rust wordt gegund. Ik vind Jozefzoon nog steeds een strakke vleugelspeler, supersnel, behendig maar toch onervaren, dus daarom zit hij nu bij NAC.

Ik kan mij zijn debuut nog herinneren, tegen MVV denk ik. Toen scoorde hij nota bene prachtig vanuit een verkapte voorzet, die in het doel zeilde.

Ik ben er trouwens nog steeds van overtuigd dat Sulejmani, Ajax eerdaags zal verlaten want ik geloof niet dat Sulejmani nog veel zal groeien als speler. Aangezien West Ham United ooit op de stoep stond voor een huurperiode en Arsenal hem nog steeds niet is vergeten, zou ik niet verrast zijn als hij vertrekt.

Reageren op dit bericht