Jurriën Timber: ‘Het is wel even anders’

Jurriën Timber is met de voorselectie van Oranje in Zeist beland waar het Nederlands Elftal zich voorbereidt op het EK. Wat is zijn eerste indruk? “Het is wel even anders. Het grote mannenspel komt naar voren, want je mag je gaan meten met de beste jongens van Nederland. Dat je erbij hoort en ermee mag trainen vind ik heel leuk”, zegt hij tegenover de NOS.

Toch voelde de Ajacied zich snel thuis in de nieuwe groep. “Qua staf zijn het voor mij wel nieuwe mensen, maar de meeste spelers ken ik wel omdat je er vaak tegen hebt gespeeld. Het is dus niet allemaal heel nieuw. Dat is wel anders als de jongens uit het buitenland erbij komen.”

Woensdag hoort Timber of hij in de definitieve selectie zit. Mocht dat niet het geval zijn, dan mag hij zich ook niet meer bij Jong Oranje melden. “Ik weet niet hoeveel rekening ze hebben gehouden met Jong Oranje. Ik ga gewoon mijn best doen deze trainingen en dan zien we het woensdag wel. Ik moet mezelf laten zien en de trainer voor mij laten kiezen. Ik hoop dat ik erbij zit.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.