Jurriën Timber: ‘Ik ben dubbel blij’

Juriiën Timber maakte tegen sc Heerenveen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Hij verscheen vanaf de aftrap in het elftal van Erik ten Hag en daar is hij zeer trots op. “Mijn dag kan niet meer stuk. Ik ben dubbel blij, drie punten en een debuutje”, zegt hij na afloop van de 1-3 zege op Heerenveen in gesprek met FOX Sports. Timber kende wel wat spanning. “Het was even wennen, maar verder was het vooral gezonde spanning. Dat is ook wel logisch. Dit is toch met de grote jongens hè.”

Over zijn vertoonde spel is hij redelijk tevreden, maar de verdediger blijft ook kritisch op zichzelf. “Op zich ging het wel prima. Ik had in de eerste helft een paar ongelukkige momenten, maar het is ook wel logisch dat het even wennen is. Na die vroege gele kaart wist ik ook wel dat ik iets rustiger aan moest doen. De tweede helft ging het wel beter.” Uiteindelijk werd hij met kramp gewisseld.  “Dat was wel logisch, ik heb ruim twee weken geleden voor het laatst gespeeld. Ik zit namelijk al een tijdje op de bank bij het eerste en dan val je toch een beetje tussen Jong en het eerste in.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.