Justin Kluivert

Justin Kluivert: ‘Ben er nog niet honderd procent uit’

Ajax won zondag van Excelsior, mede dankzij een doelpunt van Justin Kluivert. De buitenspeler sprak na afloop met FOX Sports, maar het ging daarbij vooral over zijn eventuele contractverlenging, en niet zozeer over de wedstrijd. Want heeft Kluivert zijn laatste wedstrijd in het Ajax-shirt gespeeld? “Dat durf ik niet te zeggen. Ik ga er nu nog niet vanuit. Het seizoen is nu klaar, dus ga ik kijken hoe of wat en dan maak mijn eigen keuzes.”

Kluivert laat in het gesprek doorschemeren dat hij er voor zichzelf vrijwel uit is. “We gaan zien wat eruit komt. Ik ben er nog niet voor honderd procent uit, dus ik ga me niet uitspreken. Of mijn vader nog wat zegt? Genoeg, hij heeft het meegemaakt dus daar moet je wel naar luisteren.” Op de vraag of de Ajax-fans volgend seizoen Kluivert terugzien in de Johan Cruijff ArenA, blijft hij stoïcijns. “Dat moet nog blijken, heel eerlijk. Ik kan ze valse hoop geven, maar het moet nog blijken.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.