Justin Kluivert

Justin Kluivert: ‘Ik heb mezelf vandaag bewezen’

Justin Kluivert was zondag tegen Roda JC de grote man. Hij maakte drie goals en was daarmee heel belangrijk in de 5-1 zege, nadat Roda JC eerst nog op voorsprong kwam. Kluivert kreeg zijn kans in de basis en heeft die met beide handen aangegrepen. “Ik heb niet altijd alles gespeeld. Daar geef ik niet de trainer de schuld van, alleen mijzelf. Mijn rendement was niet altijd goed, maar ik heb vandaag bewezen dat ik het wel kan en ben heel tevreden”, zegt hij tegenover FOX Sports.

Kluivert is in concurrentiestrijd met Amin Younes, en werd lang op de bank gehouden. “Ik ben iemand die een dag ermee zit en daarna hard traint, dat kan je aan alle jongens vragen”, aldus Kluivert die met zijn hattrick liet zien het beste vanaf de linkerflank te zijn. “Ik heb mijn hele leven linksbuiten gestaan en dat zag je vandaag wel. De belangrijkste goal was de eerste, de mooiste was de tweede. Dag van de Toekomst? Dat zag je vandaag wel hè, alle jonge jongens scoorde.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.