”Juventus biedt 50 miljoen op De Ligt, speler wil door voordeur vertrekken”

Dat Matthijs de Ligt wil vertrekken bij Ajax is geen geheim. De Ajax-aanvoerder wil zeer graag naar Juventus, maar beide clubs onderhandelen nog over de transfersom. Daarom zal de 19-jarige international zich morgen (maandag) weer melden bij Ajax.

De onvermijdelijke zaakwaarnemer Mino Raiola gaat het niet hard spelen. “Een arbitragezaak is voor ons uitgesloten en we stellen ons professioneel op”, zegt hij tegen De Telegraaf. Het eerste bod van Juventus bedraagt slechts vijftig miljoen euro zonder bonussen. Een heel verschil met de 55 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan bonussen die eerder werd gemeld door het Algemeen Dagblad. En zelfs dat laatste bedrag is al aan de lage kant.

De soap rond De Ligt duurt al enkele maanden. Eerst leek FC Barcelona de nieuwe club te worden van De Ligt, maar de Spaanse kampioen weigerde te voldoen aan de eisen van Raiola. Barcelona wilde wel 75 miljoen euro betalen voor de Ajacied. Juventus, de club waar nog steeds de stank van omkoping en doping omheen hangt,  is het omgekeerde: er is wel een akkoord met De Ligt en Raiola, maar nog niet met Ajax.

De Ligt wil Ajax door de voordeur verlaten, schrijft de ochtendkrant verder nog....

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.