Erik ten Hag

Kale & Kokkie klaar met Ten Hag: “Dan snap je er toch helemaal niks van?”

Kale & Kokkie van AT5 kijken terug op de vorige week en de laatste wedstrijd van Ajax. De Amsterdamse club staat nog steeds zeven punten achter op PSV. De Eindhovenaren bogen afgelopen zaterdag een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning op AZ. Tot grote teleurstelling van de Ajax-fans en uiteraard het uitgesproken duo.

Ajax zelf won gisteren met 1-0 van Heracles. Kale en Kokkie zagen niet veel goeds en ze zijn ook klaar met de Ajax-trainer Erik ten Hag. “Wat ik vooral klote vond dit weekend, is het interview van Ten Hag na afloop”, zegt Kokkie. “Hij denkt dat wij een stelletje debielen zijn. De ene week prijst hij zichzelf de hemel in en de andere week zegt hij dat PSV bang voor ons is”‘, aldus de Amsterdammer.

Kale is op zijn beurt niet te spreken over de tactische ingrepen van de Twentenaar. “Dan brengt je in de tweede helft Siem de Jong in de ploeg voor Rasmus Kristensen. Maar dat is niet het ergste, want dat is het feit dat Donny van de Beek als rechtsback kwam te spelen. Dan snap je er toch helemaal niks van?”, laat hij lachend weten.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.