Ajax Logo

Kale & Kokkie: “Laat spelers die willen gaan maar gewoon lekker oprotten”

Kale & Kokkie van AT5 kijken terug op de vorige week en de laatste wedstrijd van Ajax. De Amsterdamse club ging hard af in Eindhoven. Het werd 3-0 en PSV werd officieel kampioen. De tweede plek is het hoogste haalbare voor de Amsterdamse club. Het uitgesproken duo had veel stof tot napraten.

Kale en Kokkie hebben geen goed woord over voor de trainer Erik ten Hag, de instelling van de spelers en de technische leiding van Ajax. “Ajax was gisteren zowel beschamend als vernederend”, zegt een boze Kokkie. Ook Kale heeft geen positieve woorden over voor de selectie van Ajax. “Je verwacht van die spelers dat ze het gras op gaan vreten en een instelling tonen van: ”tegenover ons worden jullie geen kampioen”.

Ook hekelen de heren de spelers die al dromen van een lucratieve transfer naar een buitenlandse club. “Ga dan wel met jongens werken die het gras op willen vreten”, zo vindt Kale. Kokkie is het met zijn wekelijkse gesprekspartner eens. “Laat de spelers die willen gaan maar gewoon lekker oprotten.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.