Ajax Logo

Kale & Kokkie: “Zeven punten zijn wel in te halen”

Het duo Kale & Kokkie van AT5 kijken terug op de vorige week en de laatste wedstrijd van Ajax. Tegen NAC Breda werd een saaie en moeizame overwinning behaald. De twee Ajax-fans zien nog niet de hand van trainer Ten Hag. Ze bespreken ook de situatie rondom Hakim Ziyech en of de Amsterdamse club de achterstand op PSV nog kan wegwerken.

“Ik heb nog geen wedstrijd gezien onder Ten Hag waarbij het beter is dan met Marcel Keizer aan het roer”, zegt Kokkie tegen de Amsterdamse zender. “Want als ze zo blijven spelen als gisteren, wordt Ajax geen kampioen.” Kale is het met zijn maatje eens. “Ik zie totaal niet het verschil tussen Keizer en Ten Hag.”

Kale neemt het verder op voor de uitgefloten Ziyech. “Je kan over Ziyech zeggen wat je wil, maar je hebt het wel over één van de meest creatieve spelers van Nederland. Dat hij fouten maakt is een ding wat zeker is, maar dat maken we allemaal.” Maakt Ajax nog kans op de titel? “Zeven punten zijn wel in te halen’, zegt Kokkie. “Maar dan moeten we er wel een beetje meer opklappen met zijn allen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.