Kans op transfer Van Ginkel miniem

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 31 mei 2013 10:22 – Bron: Ajaxshowtime.com

Marco van Ginkel speelt komend seizoen waarschijnlijk niet bij Ajax. Karel Jansen laat weten dat de Amsterdammers niet op de komst van zijn cliënt hoeven te rekenen. “De kans dat Marco naar Ajax gaat is miniem geworden. Marc Overmars gaf de reden daarvoor al: Vitesse zegt niet te willen verkopen aan een concurrent. Marco heeft nog een contract voor twee jaar in Arnhem, dus dan houdt het verhaal jammer genoeg op”, aldus de zaakwaarnemer.

“Het is niet de bedoeling dat er een arbitragezaak of iets dergelijks gaat komen”, zegt Jansen tegenover Ajax Showtime. Indien Siem de Jong zou vertrekken bij Ajax, zou Van Ginkel in de ogen van Frank de Boer de ideale opvolger zijn. Eerder werd Ajax ook al gelinkt aan Nacer Chadli, waarop ook zijn zaakwaarnemer liet weten dat de kans op een transfer van de buitenspeler heel klein is. Wordt vervolgt…  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.