Kans op vertrek Neres groter dan nieuwe verbintenis bij Ajax

David Neres keert aanstaande maandag als laatste speler van Ajax terug van vakantie. Of de Braziliaan langer dan enkele dagen of weken in Amsterdam zal vertoeven is allerminst zeker. Neres kan bij Ajax een nieuw contract tekenen, maar daar heeft de Braziliaans international geen haast mee.

Volgens het Algemeen Dagblad zat het management van Neres gisteren (woensdag) om de tafel met Ajax om een nieuwe verbintenis te bespreken. De buitenspeler kan een verbeterd contract ondertekenen, maar de Ajacied wil eigenlijk al vertrekken bij Ajax. Giuliano Bertolucci, de zaakwaarnemer van Neres, heeft dit ook besproken met Marc Overmars, de directeur spelersbeleid van Ajax.

Behalve Atlético Madrid toonden ook onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain belangstelling, zo meldt de krant verder. Afgelopen winter kon Neres al een transfer maken naar het Chinese Guangzhou Evergrande. Ajax kon toen liefst vijftig miljoen euro incasseren. Sindsdien heeft Neres zijn debuut gemaakt voor ‘De Goddelijke Kanaries’ en met Ajax maakte hij een zeer succesvol seizoen door. De transferwaarde van de speler lijkt dan ook hoger te liggen dan het eerder genoemde bedrag.

Neres ligt nog tot 2022 vast in Amsterdam.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.