Kasper Dolberg: ‘De fans waren fantastisch’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 04 november 2016 00:26 – Bron: FOX Sports

1469623920

Kasper Dolberg maakte tegen Celta de Vigo een prachtige goal en heeft zelf ook genoten van de avond. “Het was een geweldige wedstrijd. We hebben zeventig minuten goed gespeeld, we speelden als een team. Het was één van de beste wedstrijden van dit seizoen”, aldus de spits in gesprek met FOX Sports. “Het was heel leuk om vandaag te spelen. De fans waren ook fantastisch, het was een geweldige avond.

Over zijn eigen optreden was hij, buiten zijn goal, gematigd tevreden. “Je moet veel werk verrichten als aanvaller, je rent heel veel. Ik speel altijd met een man in mijn rug, dus dat is niet makkelijk”, legt Dolberg uit. “Ik verloor de bal vandaag ook een paar keer, dat was niet heel goed. Uiteindelijk probeer ik gewoon mijn best te doen.”

Ajax won weliswaar, maar gaf in de laatste tien minuten bijna een 3-0 voorsprong uit handen. Het liet Celta de Vigo terugkomen tot 3-2. “In de slotfase kregen we domme goal tegen van Guidetti en daarna werd het erg nerveus. André (Onana red.) heeft ons op het einde gered. We hebben drie punten en dat is het belangrijkste. We willen nu nog wel als eerste in de groep eindigen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.