Kasper Dolberg: ‘Het gaat snel’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 november 2016 17:34 – Bron: FOX Sports

1469623920

Kasper Dolberg maakt een gigantisch snelle ontwikkeling door. De Deen was ook zondagmiddag tegen NEC weer belangrijk door drie mooie goals te maken. Ajax won uiteindelijk met 5-0. Dolberg vond zijn eerste doelpunt de mooiste van de drie. “Ik kreeg een bal in de lucht van Lasse, ik probeerde hem mee te nemen in de zestien en ik schoot. Het was een geweldige pass van Lasse en ik ging gewoon voor de goal.”

Over zijn eigen ontwikkeling is de aanvaller ook erg tevreden. “Vorig jaar was ook al een goed jaar voor mij. Ik speelde goed in de A1, ik had wel wat blessures, maar ik leerde veel, ook over mijzelf. Dus ik denk dat ik een goede weg aan het bewandelen ben bij Ajax”, zegt hij tegen FOX Sports. Dolberg veroverde dit seizoen in rap tempo een basisplek en is ook niet meer weg te denken uit het elftal. “Het gaat snel. Het zijn gewoon goede dingen die nu aan het gebeuren zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.