Kasper Dolberg

Kasper Dolberg: ‘Ik ben niet klaar voor een transfer’

Kasper Dolberg werd na het Europese succesjaar onder Peter Bosz in het seizoen 2016/17 gelinkt aan vele topclubs, maar mede door blessureleed horen we over transferperikelen rond de Deen op dit moment weinig. Iets waar de nuchtere spits overigens helemaal niet mee zit. “Ik denk er niet aan, ik wil niet weg omdat ik er simpelweg nog niet klaar voor ben. Dat is het eigenlijk. Ik ga er over nadenken zodra ik er wél klaar voor ben”, aldus de Ajacied in gesprek met het Deense BT.

Dolberg is inmiddels een paar weken blessurevrij en heeft Klaas Jan Huntelaar, die de spitspositie tijdens zijn blessure goed invulde, weer uit de basis gespeeld. “Ik denk dat het op dit moment heel erg goed gaat. Ik heb het naar mijn zin, voel me op m’n gemak bij de technische staf en mijn medespelers”, vertelt Dolberg die onlangs zijn verbintenis bij Ajax heeft verlengd. “Toen Ajax voorstelde om mijn contract open te breken, stond ik daar onmiddellijk voor open. Ik ben op dit moment niet bezig met een mogelijke transfer.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.