Kasper Dolberg: ‘Ik kon het redelijk bijbenen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 05 januari 2016 09:19 – Bron: Ajax.nl

Kasper Dolberg trainde maandagavond voor de eerste keer mee met de hoofdmacht van Ajax tijdens het trainingskamp in Turkije. “Iedereen is heel aardig voor me. Mijn landgenoten Viktor Fischer en Lasse Schöne vangen me goed op. Ik had ze al wel een paar keer ontmoet, maar ik kende ze nog niet echt. Ook de andere jongens doen hun best om het me naar mijn zin te maken”, aldus de 18-jarige spits op de clubsite van Ajax.

Dolberg gaat met een vrije geest de week rondmaken. “Het voelde goed om weer te beginnen. Het was een lichte training vandaag, dus ik denk dat ik het redelijk goed kon bijbenen. Ik heb mezelf geen concreet doel gesteld voor dit trainingskamp. Ik wil gewoon een goede week draaien, hard werken, het beste van mezelf laten zien en dan kijken hoe goed ik mee kan komen. Ik verwacht een week trainen op hoog niveau.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.