Kasper Dolberg

Kasper Dolberg: ‘Lekker om weer te scoren’

Kasper Dolberg heeft na ruim 600 speelminuten weer een gescoord voor Ajax. De Deen stond lang droog, maar vond in het bekerduel tegen SVV Scheveningen drie keer het net. “Zo lang niet scoren is niet goed. Ik ben blij met deze doelpunten, maar de eerste vond ik het mooist”, aldus de aanvaller in gesprek met FOX Sports. “Natuurlijk is het lekker om weer te scoren, het heeft een tijdje geduurd. Het is een fijn gevoel.”

Dolberg werd ook gevraagd naar zijn mening over een wedstrijd tegen een amateurvereniging. “Dit soort wedstrijden kunnen heel lastig zijn als je niet voor honderd procent gefocust bent . Dat zag je vandaag ook. Maar ook deze wedstrijden moeten gewonnen worden en dat hebben we gedaan.” Intussen werkt de spits aan zijn vorm. “Ik speel momenteel niet zo goed als dat ik zo kunnen, daar probeer ik aan te werken. Hopelijk heb ik vandaag een stap gemaakt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.