Keirrison verkiest AS Roma boven Ajax
Ajax lijkt weinig kans te maken op Keirrison. De nieuwbakken spits van FC Barcelona lijkt voor één seizoen te worden verhuurd, met de Amsterdammers als belangrijke gegadigde. De Braziliaan denkt hier echter anders over.

Volgens Dario Canovi, de zaakwaarnemer van het toptalent, geeft zijn cliënt de voorkeur aan Valencia en AS Roma. “Wat Keirrison gaat doen? Dat is aan Barcelona. Ik weet dat hij niet verhuurd wil worden aan Valencia en denkt dat hij naar Roma gaat zodra zij concreet worden”, vertelt hij Radio Centro Suono Sport.

“Ik weet alleen niet hoeveel speler van buiten de EU Roma momenteel onder contract heeft staan”, refereert Canovi aan de regel dat een Italiaanse club slechts een beperkt aantal spelers van buiten de EU onder contract mag hebben. Wel denkt de agent dat Keirrison goed in Italië zou passen. “Of hij te vergelijken is met Gilardino? Ja, dat klopt wel. Ook Keirrison is dodelijk in het strafschopsgebied en maakt vaak belangrijke doelpunten.”

De twintigjarige Keirrison wordt gezien als het grootste aanvallende talent van Brazilië. FC Barcelona had dan ook liefst zestien miljoen euro over voor de goalgetter, die door de vele concurrentie eerst verhuurd zal worden. Behalve Ajax, Valencia en AS Roma zijn ook de Portugese clubs FC Porto en Benfica geïnteresseerd.

Reageren op dit bericht