Marcel Keizer

Keizer eerste keus, ook Stam in beeld

Ajax wil snel handelen om een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal aan te stellen. Voetbal International meldt dat Marcel Keizer de eerste keus is voor de directie van de Amsterdammers. Ze zouden de aanstelling van Keizer het liefst nog voor het aankomend weekend bekend willen maken. Momenteel is hij hoofdtrainer van Jong Ajax, waarmee hij een knappe tweede plek wist te behalen in de Jupiler League met aantrekkelijk voetbal.

Ook Jaap Stam is in beeld bij de Amsterdammers om terug te keren bij de club. Hij maakte vorig jaar de overstap van Jong Ajax naar Reading, waar hij een goed seizoen mee wist te draaien. Vooral Marc Overmars zou voorstander zijn van de komst van Stam, maar het draagvlak om Keizer door te schuiven naar het eerste elftal is groter. Overmars kan zich daar volgens het weekblad ook in vinden. Roger Schmidt en Erik Ten Hag zouden niet meer in beeld zijn, hoewel De Telegraaf eerder nog liet weten dat Schmidt de hoofdkandidaat zou zijn.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.