Marcel Keizer

Keizer: “Het is een ontzettende mokerslag en het is niet de eerste”

Ajax kreeg vanavond in het zo prille seizoen opnieuw een flinke dreun te verwerken, de Amsterdammers gingen op bezoek bij Heracles met 2-1 onderuit. De trainer erkende dat het de zoveelste mokerslag was voor Ajax in korte tijd, maar houdt desondanks vertrouwen.

“Het is een enorme mokerslag en niet de eerste”, vertelde Keizer bij FOX Sports. “We hebben er al een aantal geïncasseerd. Maar toch moeten we dit weer nabespreken en dan op naar Rosenborg. Die wedstrijd zal gewonnen moeten worden”, doelde hij op de Europa League-ontmoeting van volgende week.

“Na de 1-0 moet de wedstrijd gewoon klaar zijn”, aldus een teleurgestelde Keizer. “Maar we blijven natuurlijk maar weer aanvallen en voor de 2-0 en 3-0 gaan. Dat is ook prima, maar dan moeten we wel goed kijken wat we achterlaten… Dat we dan nog een paar van zulke kansen weggeven, dat is gewoon slecht van ons. Wij krijgen goals tegen uit counters, terwijl we voor staan. Dat gebeurt ons te vaak. Daar moeten we serieus mee aan de slag en snel ook.”

Sánchez

,,Davinson heeft te veel aan zijn hoofd”, doelde de coach op de belangstelling die Tottenham Hotspur voor de verdediger heeft. ,,Hij vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg. Van mij hoeft hij niet weg. Er moeten een aantal dingen worden uitgesproken en ik hoop dat hij er dan weer bij is.”

,,Zijn afwezigheid had geen invloed op het resultaat, om dat als excuus te gebruiken zou veel te makkelijk zijn.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student