Loting Champions League

Keizer: “Nog niet zo bezig met de voorronde van de Champions League”

Ajax heeft nog een kans op de Champions League, maar dan moet het eerst twee voorrondes zien te overleven. De eerste van de twee staat al over twee weken op het programma. Toch zijn de gedachten nog niet bij die wedstrijden. Die zijn voorlopig nog bij Abdelhak Nouri.

“We zijn nog niet zo bezig met de voorronde van de Champions League, het draait nu eerst even om Appie”, zegt Ajax-trainer Marcel Keizer tegen de Telegraaf. “We moeten wel richting die wedstrijd gaan, ook al zijn onze gedachten nu voornamelijk bij Appie. We willen maar één ding: dat hij terugkomt en dat hij zo snel mogelijk weer op het veld staat.”

Ajax heeft ondertussen een training achter de rug na het dramatische incident rond Nouri. “Iedereen verwacht toch dat we daar uiteindelijk klaar voor zijn”, zegt Keizer over de komende voorrondes van de Champions League. “Daarom hebben we een training gedaan die redelijk normaal was, maar nog niet met de normale focus.” Vandaag, waarschijnlijk in de avond, volgt er een update rond de gezondheidstoestand van de middenvelder van Ajax.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.