Marcel Keizer

Keizer roept vraagtekens op bij gedrag Van de Beek: ‘Niet handig’

Marcel Keizer heeft Donny van de Beek op de juiste wijze weten te prikkelen. Waar hij tegen FC Utrecht op de bank moest plaatsnemen, mocht hij tegen NAC Breda weer in de basis starten. De middenvelder liep na zijn drie goals tegen NAC Breda met de wedstrijdbal onder zijn arm van het veld.

Op de vraag of Van de Beek zich revancheerde, leek Keizer wat geïrriteerd. “Als je dingen op het veld laat zien, vind ik dat uitstekend revancheren. Al het andere wat daarbij komt, vind ik niet handig. Maar op het veld heeft hij het uitstekend gedaan”, begint Keizer in gesprek met De Telegraaf, waarna hij zich verder inhoudt en niet doorgaat op wat er precies ‘niet handig’ was.

“Ik vind het uitstekend hoe hij op het veld heeft gereageerd, met drie goals. Ik ben blij voor Donny”, gaat Keizer verder als er doorgevraagd wordt. De trainer schoof de afgelopen weken veel met zijn middenveld en trad tegen NAC weer aan met de originele bezetting van Van de Beek, Lasse Schöne en Hakim Ziyech. Tot tevredenheid van Keizer liet dat trio het tegen NAC nu wel zien.

Van de Beek vond het niet zozeer een antwoord op de twijfel van Keizer. “Ik kan alleen mijn voeten laten spreken. We kunnen nu wel heel stoer gaan praten, maar zo werkt het niet. Ik zal het elke week moeten laten zien.”

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student