Kenny Tete: ‘Het is heel simpel, het is niet leuk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 november 2016 22:34 – Bron: FOX Sports

1438787437

Kenny Tete maakt vooralsnog geen makkelijk seizoen door. Nadat hij vorig seizoen een basisplek veroverde, moet hij het nu vooral doen met een plek op de bank. Tegen Panathinaikos kreeg de rechtsback weer een kans en deze bekroonde hij met een mooi doelpunt. “Ik ben blij dat ik heb gescoord. Iedereen heeft aan mijn ontlading gezien wat een doelpunt maken met mij doet”, aldus Tete in gesprek met FOX Sports.

Met zijn gering aantal speelminuten is hij niet blij, maar Tete legt het bijltje er niet bij neer. “Het is heel simpel, het is niet leuk. De ene speler gaat er anders mee om dan de andere speler. Ik moet elke dag mijn stinkende best doen. Dat is het enige dat ik kan doen. Ik kan wel niks blijven doen, maar daar word je ook niet beter van. We moeten elkaar oppeppen, in goede en slechte tijden”, aldus de vleugelverdediger.

Nemanja Gudelj, die het moeilijk vindt om op de bank te zitten en daarom naar Jong Ajax is verbannen, is niet bepaald een speler waar Tete een voorbeeld aan wil nemen. “Ik kan niet zeggen dat het moeilijk is. Het is gewoon mijn droom. Iedere jongen in de wereld wil bijna in jouw schoenen staan. Dus moeilijk, moeilijk. Het is eigenlijk een schande als je dat zegt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.