Kenny Tete

Kenny Tete: ‘Iedereen zit middenin die droom’

Kenny Tete was tegen Olympique Lyon logisch uitverkozen om de geschorste Joël Veltman te vervangen. De rechtsback speelde een goede wedstrijd. “Het is natuurlijk heel frustrerend hoe het dit seizoen allemaal gaat. Het is gewoon heel vervelend. Maar als je hoort dat je in de halve finale mag spelen, dan geeft dat een heerlijk gevoel. Daar kan je dan alleen maar naar uit kijken. Elke jonge jongen droomt ervan om een halve finale te spelen. Ik voel me heel erg gelukkig dat ik vandaag met het team mee mocht doen.”

In gesprek met de NOS laat Tete weten dat hij volop heeft genoten. “Lyon is een hele goede ploeg en ze zetten in het begin vroeg en vol druk. Daardoor werd het in die fase meer een vechtwedstrijd. Wij klapten er vol op en zij ook. Het werd daardoor een mooie wedstrijd. Ik moet nog even gaan beseffen wat er na die goals allemaal gebeurde. Ik heb echt genoten op het veld.”

Maar niet alleen op het veld, ook na de wedstrijd was het nog volop nagenieten. Samen met de fans. “Ik liep net op het dek. Buiten is het gekkenhuis, heel veel vreugde. Iedereen is blij en ik ook. De supporters staan allemaal te springen en te zingen, dat is het mooiste wat er is. Iedereen zit midden in die droom en we willen zo door gaan.”

Bron:
NOS

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.