Kenny Tete: ‘Nu mijn plekje veroveren’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 juli 2015 09:50 – Bron: Het Parool

1385635023

Kenny Tete is er helemaal klaar voor om komend seizoen door te breken in het eerste elftal van Ajax. Frank de Boer gaf al aan dat hij een streepje voor heeft op Ricardo van Rhijn en nu is het aan Tete zelf om zijn voeten te laten spreken. “Ik wil nu echt mijn plekje veroveren, niet op de bank zitten of mijn wedstrijden met Jong Ajax voetballen”, aldus de ambitieuze rechter vleugelverdediger in gesprek met Het Parool.

“Vorig seizoen keek ik de kat uit de boom. Alle tijd bij de selectie was mooi meegenomen. Het is vooral de mindset die nu anders is. Ik vind eigenlijk dat ik al langer goed bezig ben. Bij Jong Ajax ben ik de afgelopen twee seizoenen altijd een van de beteren geweest. Maar het is niet zo dat je bij Ajax moet blijven omdat de club zo mooi is. Je moet wel kans maken op speelminuten in het eerste. Dat gevoel had ik eerst niet, maar nu wel. In korte tijd kan veel veranderen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.