quote: cerikx
Stekelenburg
vd Wiel-Alderweireld-Vertonghen-Anita
Gabri-Enoh
Rommedahl-Aissati-Sulejmani
Pantelic

Ik ben het eens met n4ck wat betreft Anita, we hebben wat meer snelheid nodig. Ook ben ik het eens over het feit dat Aissati het niet waarmaakt op links. Hij is ook een nummer 10, en daarvoor heb ik hem ook daar opgesteld. Zeegelaar verdient zeker een kans, maar ik heb liever dat Mickey deze wedstrijd de kans krijgt om op gang te komen, en als hij dit keer wel goed speelt, dan kan hij ook de aankomende tijd mee, als we hem nodig gaan hebben.
Nu het volgende: geen Suarez en geen de Zeeuw. Wat betreft de Zeeuw: hij heeft volgens mij al elke wedstrijd gespeelt dit seizoen, en heeft die reis naar Australie vast nog in de benen. We hebben hem de hierop volgende wedstrijden meer nodig dan tegen Willem II. Hetzelfde geldt voor Suarez. Hij gaf aan dat hij moe was toen hij terugkwam uit Zuid-Amerika. Geef hem even rust, want zeker hem hebben we meer nodig in de hierop volgende wedstrijden!

Is het je ooit opgevallen dat Suarez altijd erg sterk terugkomt uit interlands? Bijna altijd is hij dan de man of the match, dat kan toeval zijn, maar ik denk dat je hem best kan opstellen, hetzelfde geldt voor De Zeeuw, die makkelijk kan meespelen na 3 dagen rust. Ik vindt toch dat je te makkelijk denkt over Willem II, want zonder Suarez & De Zeeuw stelt het echt weinig voor hoor (tenminste, het komt er niet uit). Ik zou me ook niet aanpassen aan hun door Anita op te stellen in plaats van Atouba, Atouba is juist snel & heeft meer aanvallende intenties, waardoor Zijler achter hem (de feiten) aanloopt. Ik zou zo spelen:

Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Atouba; Rommedahl, Enoh, De Zeeuw, Sulejmani; Suarez & Pantelic.

Uitleg: ik heb voor Enoh gekozen omdat Gabri er pas net weer bij is, je moet niet overhaasten. Sulejmani zou ik toch weer een kans geven, als die jongen vertrouwen heeft is het een genot om naar te kijken. Hetzelfde geldt voor Pantelic, als die gast eenmaal op gang is, is het een goaltjesdief waar je U tegen zegt!

Reageren op dit bericht