Klaas Jan Huntelaar: ‘Altijd het maximale eruit halen’

Klaas Jan Huntelaar kwam tegen VVV als invaller binnen de lijnen en ondanks dat Ajax al met 0-9 voor stond, was de spits gretig en maakte zelf uiteindelijk nog twee doelpunten voor de Amsterdammers. “We hebben een goede bank, iedereen wil spelen en dan is het afwachten op je moment en die kwam in de tweede helft. Je moet altijd scherp zijn en het maximale eruit halen. Ik ben heel competitief ingesteld dus dan wil je altijd het maximale eruit halen.”

Uiteindelijk werd het dus 0-13, een nieuw Eredivisierecord. Tot tevredenheid van de spits die echter ook denkt dat er nog meer in had gezeten. “We kregen de mogelijkheid om zoveel mogelijk goals te maken en aan het doelsaldo te werken”, zo zag hij in eerste instantie nog vanaf de bank. “Zeker in de tweede helft. Er had misschien nog meer bij gekund, maar het is toch een nieuw record”, aldus Huntelaar in gesprek met FOX Sports.

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.