Klaas-Jan Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar: ‘Belangrijke goal op belangrijk moment’

Klaas Jan Huntelaar was zondag de gevierde man bij Ajax. De spits kreeg eigenlijk geen kansen, tot de 89e minuut waarin hij  direct de winnende treffer tegen Groningen maakte. “Het was een belangrijke goal op een belangrijk moment. We moesten deze wedstrijd winnen om in de titelstrijd te blijven. Het gebeurt bij ons niet zo vaak dat we in de laatste minuten winnen, dus dit is heel lekker.”

FC Groningen was over de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar Ajax won met 1-2. “Uiteindelijk doet het er niet toe of het verdient was of niet. Maar het was een hele lastige wedstrijd. Je ziet toch dat jongens een beetje vermoeid terugkomen van interlands, en dat zag je ook tijdens de wedstrijd. Vanaf het begin was niet iedereen scherp en werden we afgetroefd. Daarna ging het wel iets beter, maar was nog niet heel goed”, besluit Huntelaar tegen de NOS.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.