Klaas-Jan Huntelaar interview

Klaas-Jan Huntelaar: ‘Dit soort situaties heb je twintig keer per wedstrijd’

Klaas-Jan Huntelaar was tegen PEC Zwolle de matchwinner. De spits maakte de enige treffer van de wedstrijd en bezorgde Ajax zo de overwinning. “We hebben drie punten, dat is het belangrijkste en daarvoor kwamen we hier. PSV had punten verspeeld, dus we wisten dat de druk erop stond dat we hier moesten winnen. Dat hebben we gedaan. Het was volledig verdiend, al hadden we er meer moeten maken, maar winst is het belangrijkste”, aldus de spits in gesprek met FOX Sports.

Huntelaar werd ook geconfronteerd met de beelden waarbij hij Bram van Polen in het gezicht raakt. “Ik word vastgehouden en ik dan probeer ik me los te rukken. Als hij me vasthoud, moet ik ‘m wel wegduwen want anders ben ik niet vrij. Vraag het aan Bram (van Polen red.) zelf zou ik zeggen. Dit soort situaties gebeuren niet als je niet wordt vastgehouden, dus als ze me vasthouden zorg ik dat ik los kom, en anders moet de scheidsrechter fluiten. Dit soort situaties heb je denk ik wel twintig keer in een wedstrijd.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.