Klaas-Jan Huntelaar interview

Klaas-Jan Huntelaar: ‘Er zat veel strijd in’

Ajax won zondag van Feyenoord met 1-4 tot grote tevredenheid van Klaas-Jan Huntelaar. “Dit is een hele belangrijke overwinning voor ons. We houden aansluiting bij PSV en een directe concurrent zo wegspelen is natuurlijk lekker”, aldus de spits van Ajax die al zijn negende goal in een Klassieker maakte. Ging Huntelaar in de duels over het randje? “Nee, dat zou dom zijn. Het waren scherpe en soms harde duels, maar ze waren wel fair. De ene keer fluit hij voor je en de andere keer tegen.”

Over het geheel gezien vond de aanvaller van de Amsterdammers het een mooie Klassieker. “Er zat veel strijd in, veel duels. Wij probeerden hun vroeg onder druk te zetten en dan spelen zij snel de lange bal. Dan krijg je duels en het gevecht om de tweede bal. Zo ontwikkelde de wedstrijd zich”, aldus Huntelaar in gesprek met de NOS. “De Klassieker is altijd veel strijd, maar uiteindelijk wil je er ook voetballend doorkomen en dat hebben we de tweede helft goed gedaan.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.