Klaas-Jan Huntelaar interview

Klaas Jan Huntelaar: ‘Ik moest het voortouw nemen’

Klaas Jan Huntelaar maakte tegen Excelsior een hattrick en daar is de spits weer erg blij mee “Ik ben altijd hongerig, het ging lekker vandaag”, aldus de spits tegenover FOX Sports. “De eerste was de mooiste denk ik.” Huntelaar kreeg van Erik ten Hag nog een taak mee. “Hij zei van te voren dat ik het voortouw moest nemen, er vol voor moest gaan en dat we veel goals moesten maken.”

Huntelaar was ook blij dat Excelsior geen bussen parkeerde. “Het is ploeg die wilde voetballen. Dat is voor ons lekkerder, maar voor hunzelf ook. Je kan ook met 4-0 verliezen en dat je verder helemaal niks doet. Zij hadden de intentie om wat te doen. Dat is altijd leuker, ook voor het publiek. De eerste helft had van ons iets beter gekund. We hadden meer druk erop kunnen zetten en bepaalde momenten beter kunnen uitspelen. Maar op een gegeven moment stonden we wel 3-1 voor. In de tweede helft lopen we nog wel uit, maar jammer van die late tegengoal.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.