Klaas-Jan Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar over terugkeer: ‘Alles is mogelijk’

Klaas-Jan Huntelaar wordt vrijwel iedere transferperiode van de afgelopen twee jaar verbonden aan terugkeer naar Ajax. Tot nog toe is dat er niet van gekomen, echter lijkt komende zomer de kans groter te zijn dan ooit. Huntelaar moet het vooral stellen met invalbeurten bij Schalke 04 en is daar niet blij mee. Zijn aflopende contract is hij dan ook niet van plan te verlengen. Zien we de spits dus snel weer in het Ajax-shirt spelen? “Alles is mogelijk. Maar het is lastig om daar nu iets over te zeggen. We gaan het zien.”

De aanvaller draagt Ajax een warm hart toe. “Ajax is een jeugdliefde van me. Ik ben altijd al groot Ajax-fan geweest. Heel vreemd is dat niet. Mijn hele familie is nogal Ajax minded.” Dat Huntelaar binnenkort terugkeert in de Amsterdam ArenA is een feit. Op 13 april treedt hij met Schalke 04 aan tegen Ajax in de kwartfinales van de Europa League. “Enerzijds vind ik dat heel leuk, anderzijds ook wel dubbel”, stelt hij op de officiële clubsite van de Amsterdammers. “Kijk, je staat natuurlijk op het veld om te winnen en doelpunten te maken, zo hoort het. Maar eerlijk is eerlijk, het idee blijft vreemd.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.